Predavanje: Spletni pregledovalnik gozdov Zavoda za gozdove | TISA Domžale

Delavca zavoda za gozdove sta organizirala delavca Zavoda za gozdove. Predavanje je potekalo v lovski koci LD Moravce. Predavanja se je udeležilo 25 lastnikov gozdov. Lastnikom sta predstavila Spletni pregledovalnik gozdov Zavoda za gozdove, predstavila sta vsebine, ki jih lahko pridobijo iz omenjene aplikacije, potem sta prikazala dostop do zemljiške knjige ter redni izpis iz zemljiške knjige. Zadnji del predavanja je bil o aplikaciji PISO in kako s pomocjo te aplikacije dolocimo svoj položaj. Vsak udeleženec je prejel natisnjeno delovno gradivo. V priponki je priloženo delovno gradivo predavanja v PDF obliki. V imenu društva se iskreno zahvaljujemo za gostoljubje v njihovi koci, ki so nam ga nudili Lovci Lovske družine Moravce.

Predavanje: Spletni pregledovalnik gozdov Zavoda za gozdove

Predavanje_PISO.png

Delavca zavoda za gozdove sta organizirala delavca Zavoda za gozdove. Predavanje je potekalo v lovski koči LD Moravče. Predavanja se je udeležilo 25 lastnikov gozdov. Lastnikom sta predstavila Spletni pregledovalnik gozdov Zavoda za gozdove, predstavila sta vsebine, ki jih lahko pridobijo iz omenjene aplikacije, potem sta prikazala dostop do zemljiške knjige ter redni izpis iz zemljiške knjige. Zadnji del predavanja je bil o aplikaciji PISO in kako s pomočjo te aplikacije določimo svoj položaj. Vsak udeleženec je prejel natisnjeno delovno gradivo.


V priponki je priloženo delovno gradivo predavanja v PDF obliki.


V imenu društva se iskreno zahvaljujemo za gostoljubje v njihovi koči, ki so nam ga nudili Lovci Lovske družine Moravče.